Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

            Η αρχή του φετινού πρωταθλήματος βρήκε τη Δόξα να ψάχνει να βρει ξανά τον χαρακτήρα της, αφού σχεδόν αυτούσια η βασική της ενδεκάδα μεταγράφηκε στο Λίντο. Το έργο του Μάριου Σηφάκη, του Μιχάλη Φραγκιαδάκη αλλά και των ποδοσφαιριστών τους ήταν δύσκολο, αφού θα έπρεπε να ξαναφτιάξουν μια ομάδα ουσιαστικά από την αρχή.

            Η εμπιστοσύνη της διοίκησης ήταν και είναι απόλυτη όποιο και αν ήταν το βαθμολογικό αποτέλεσμα της χρονιάς, ωστόσο το κίνητρο για διάκριση των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της Δόξας δεν τους επέτρεψε να συμβιβαστούν με την μετριότητα.

            Με ολοκαίνουρια ομάδα, με γραφειοκρατικά προβλήματα ενσωμάτωσης ποδοσφαιριστών λόγω ηλικίας, η Δόξα από την αρχή του πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε αλλά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Όσο όμως περνούσαν οι αγώνες, οι μικροί εγκλιματίστηκαν, περισσότερα παιδιά «μπήκαν» στην ομάδα, και στο τέλος του πρωταθλήματος μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Δόξα ήταν από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

            Οι στόχοι της Δόξας είναι πολυδιάστατοι, και επιτεύχθηκαν όλοι. Η άνετη παραμονή στην κατηγορία παρά την ριζική αναδιάρθρωση της ομάδας είναι ένας. Η προσαρμογή και εξέλιξη των νέων παιδιών (ηλικίας 2001-2002) που ενσωματώθηκαν φέτος στο δυναμικό της Δόξας είναι ένας άλλος. Ο πιο σημαντικός στόχος όμως δεν φαίνεται κοιτώντας την Δόξα, αλλά το Λίντο. Οι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα συνέβαλαν τα μέγιστα σε μια αρκετά καλή χρονιά, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν βασικό ρόλο αναλαμβάνοντας ευθύνες μέσα στο γήπεδο γρηγορότερα από ποτέ. Αυτό οφείλεται στην μαθητεία τους με την φανέλα της Δόξας.

            Εκ μέρους λοιπόν της διοίκησης, χρωστάμε ένα μεγάλο μπράβο πρώτα απ’ όλα στα παιδιά, για την προσπάθεια, την επιμονή και τον χαρακτήρα τους. Στον Μάριο Σηφάκη, στον οποίο η Δόξα οφείλει σχεδόν τα πάντα, στον Μιχάλη Φραγκιαδάκη, έναν πολύτιμο συνεργάτη με μεγάλες δυνατότητες αλλά και στον Δήμο Χριστοφή, που έχει κι αυτός στα πρώτα του βήματα συμβάλλει με το πάθος του αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα του στην προσπάθεια να στηθεί η Δόξα και να φτιάξει την εικόνα και την παράδοσή της.

            Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τις ομάδες Ασήμι & Διας από τον 2Ο Όμιλο της Β’ κατηγορίας αλλά και την Τριτωνία & Ηρακλή Νιπιδιτού από τον 1Ο Όμιλο για την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

 

            

Χορηγοί