Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 στις 5 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των μελών (μικρών αθλητών και προπονητών) της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Lido για τη σεζόν 2019 - 2020.

 

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Lido βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ποδοσφαιρικά κέντρα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε πρωτοπορεί στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου σε Παγκρήτιο επίπεδο. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται:

1 γήπεδο κανονικών διαστάσεων (95m x 65m)
2 γήπεδα 8 x 8 (62m x 42m)
1 στεγασμένο γήπεδο 8 x 8 (62m x 42m)
Γυμναστήριο
Καφέ – Εστιατόριο με αίθουσα εκδηλώσεων – παρουσιάσεων
Παιδότοπος
18 αποδυτήρια
2 Ξενώνες
Κατάστημα αθλητικών ειδών
Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο
Αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής (pilates, zumba κ.λ.π.)
Γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ αναψυχής

Η σχολή ποδοσφαίρου του Lid θεωρείται μία από τις καλύτερες ιδιωτικές ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, με ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ και επιλεγμένο από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ «Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ», στις 125 καλύτερες ακαδημίες της χώρας. Με περισσότερα από 500 ενεργά μέλη, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια σε Παγκρήτιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των ΠΑΕ του νησιού. Οι παίκτες της ακαδημίας προωθούνται αρχικά στη Δόξα Ηρακλείου, που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΗ και στη συνέχεια στον Α.Σ. Όμιλος Λίντο, στην Α2 ΕΠΣΗ.

Η ακαδημία μας όμως ξεχωρίζει και για την ποικιλία των δραστηριοτήτων της. Αποτελεί τόπο διεξαγωγής πλήθους αγώνων παιδικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) καθώς και άλλων ανεξάρτητων τουρνουά. Κατά τη διάρκειά τους ο χώρος κυριολεκτικά πλημμυρίζει από παιδιά και γονείς.

Η ακαδημία μας αποτελεί οικογενειακό προορισμό αναψυχής, πέρα από τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί. Τα παιδιά απολαμβάνουν άπλετους χώρους για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, ποδήλατο, ευρύχωρους παιδότοπους και γενικά την ελευθερία να απολαύσουν το παιχνίδι τους όπως αυτά το επιθυμούν χωρίς χρονικούς ή χωρικούς περιορισμούς. Οι γονείς εκτιμούν το Lido Soccer για την ποιότητα των υπηρεσιών, την ασφάλεια που παρέχει ο κλειστός περιφραγμένος χώρος στα παιδιά, την ομορφιά του περιβάλλοντος και τη δυνατότητα να συνδυάζει αρμονικά το παιχνίδι για τα παιδιά και την ηρεμία για τους γονείς και τους φίλους τους.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 στις 5 το απόγευμα σας περιμένουμε για την πρώτη συγκέντρωση των μελών (μικρών αθλητών και προπονητών) της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας για τη σεζόν 2019 - 2020.

Τηλέφωνα γραμματείας 2810373344 - 6970884722

 

* Δείτε τον "Κώδικα Σεβασμού & Συμπεριφοράς Γονέων Κηδεμόνων Θεατών"

* Δείτε τους προπονητές της ακαδημίας μας

* Δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2019 - 2020 ανά ηλικία.

Χορηγοί